Boba

Dobri možje in dobri ljudje (in dobra darila :))

piše: Noseča mamica Ana

December, čarobni mesec, mesec družine, lučk, praznikov in obdarovanj je mimo, jaz pa bi vam rada zaupala, kako nepričakovano sem bila obdarjena od neznanih, a nadvse prijaznih ljudi.

Saj veste, december ni najbolj denarnici prijazen mesec in priznam,s Klemenom sva morala preračunati, koliko lahko zapraviva za darila, da nam bo ostalo še za novoletno večerjo. 🙂 Ker sva vedela, da bova nekaj pozornosti dobila že pri najinih družinah, sva se odločila med seboj le minimalno obdarovati. In kot vedno, ko najmanj pričakuješ, največ dobiš. A za to ni zaslužen noben od dobrih mož.

Kot veste, so mi prijateljice v mesecu decembru organizirale baby shower. Od mnogih dobrosrčnih ustvarjalk in trgovinic sem dobila najrazličnejša darila, to je bil pravi obdarovalni večer 🙂 Še enkrat velika hvala! Na koncu pa so mi punce s posebnim žarom v očeh izročile še zadnje darilo. Videti je bilo, da so vedele, da mi bo to darilo posebej všeč. In res me je vrglo na rit. Izročile so mi nosilko Boba 4g, katero mi je podarila trgovinica Kakadu. Nisem mogla verjeti, da so mi tudi to darilo podarili ljudje, ki jih nisem poznala (vedela sem, koliko take nosilke stanejo). Zares sem jim bila hvaležna. To nosilko – Bobo 4g in pa Bobo wrap sva z veseljem uporabljala že pri Klari. Takrat sva imela obe izposojeni. Ker pa sva ti dve nosilki res non-stop uporabljala in temu primerno prešvicala, znucala, sva si potihem želela imeti svoje. Ena želja je bila s tem večerom uresničena, druga pa se je uresničila čez en teden, ko sem na FB nagradni igri te iste trgovine Kakadu bila izžrebana še za drugo nosilko – Bobo wrap. Zares, nisem mogla verjeti svojim očem. V roku enega tedna sta mi bili podarjeni dve nosilki in to točno tisti, ki sem si jih najbolj želela. Mislim, da sem kot mama rojena za nošenje in promoviranje nošenja otrok 😀 Že pri Klari sem vsem razlagala kako življenjsko pomembno je imeti nosilko, zdaj bom pa še bolj. 😛 Zdaj že komaj čakam, da k sebi privijem dojenčka in ga tako ponosno sprehajam v svoji nosilki. 🙂

Preberi še

Loading

One thought on “Dobri možje in dobri ljudje (in dobra darila :))

  1. Simona says:

    Midva sva si lahko privoščila samo Bobo Wrap in res mi je ta stvarca rešila življenje ? ni je boljše od Bobe in jo imam še vedno skrbno spravljeno ?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.