Živijo oktober!

Piše mamica in nosečka Helena

Novo študijsko leto, novo znanje, novi prijatelji in nove dogodivščine. Vedno se veselim začetka študijskega leta, ker prinaša mnogo vznemirljivih reči.

Priložnosti za nov začetek ni nikoli preveč.

Že lani bi morala ponovno vstopiti v predavalnico in začeti s predavanji, ampak žal ni bilo tako. Veliko časa sem potrebovala, da sem se sprijaznila s situacijo in poiskala pozitivne plati celotne zgodbe. Tisti, ki ste bili na tej poti z menoj, veste, da mi ni bilo lahko. Ampak sem odžalovala, uredila misli, sprejela situacijo in sedaj grem naprej.

Čeprav bo letošnje leto prineslo mnogo negotovosti, skrbi in prilagoditev, se ga zelo veselim.

V našo družinico prinaša tudi novega družinskega člana. Neizmerno smo ga veseli. 🙂

Kljub temu, da bo prišel morda kakšen mesec prezgodaj, kot sva ga (skrbno in razumsko 🙂 ) načrtovala, trdno verjamem, da je moralo biti tako . 

Hvaležna sem, da sem lahko mami in hvaležna sem, da v meni raste novo življenje. Novo bitje, ki bo imelo svoj karakter, želje, potrebe, voljo in svoj glas.

Komaj čakam, da spoznam, kakšne spremembe bo prineslo v naša življenja, kako se bo Lara odrezala kot starejša sestrica in s katerimi izzivi se bomo srečevali. In vesela sem, da bom del te poti lahko delila tudi z vami.

Vsem študentom želim uspešen začetek študijskega leta in naj bodo izzivi, ki vas ločijo do cilja, kar najbolj koristni, in jih boste premagovali kot pravi zmagovalci!