5 plusov našega avtomobila

Piše: oče Kristjan

Ko sem kupoval avto v resnici nisem razmišljal, da bo uporaben tudi, ko bom imel otroke. Na to so me opozorili starejši in Petrini prijatelji. Takrat mi je bilo pomembno samo to,  da je športen, dobro izgleda in da vanj brez težav spravim smuči.

Danes pa sem hvaležen, da sem nenamerno kupil avto še z drugimi lastnostmi:

  1. Ker je karavan, imamo ogromno prostora v prtljažniku. To nam, popotniški družini, veliko pomeni, saj se hitro nabere kopica dodatne opreme za odhod od doma. Ne glede na to ali gremo za pol dneva ali cel teden, vedno je ves prtljažnik čisto poln.
  2. Ker je 5 vraten, mi ni nobena težava otroka posesti na svoje mesto. Tudi ko bo prišel še dojenček, bo vsak otrok lahko šel v avto skozi svoja vrata.
  3. Še dobro, da naš avto ni svetle barve, saj odkar imam otroka, za njegovo brezhibno higieno ne skrbim več tako pogosto.
  4. Ker je bil kupljen rabljen, mi ob manjši praski, politem čaju ali razmazani čokoladi, na glavi ne zrastejo sivi lasje.
  5. Še dobro, da ima radio z usb/cd/aux predvajalnikom. In tako lahko na repeat poslušaš eno in isto pesmico, samo da imaš v avtu mir.

 

avto

Primer previjanja v prtljažniku 🙂

Če se seliš za 2 meseca, pa tudi velik prtljažnik ne zadošča. 🙂

 

Se še spomnite videa kako očka razpakira avto? 🙂

Preberi še

Loading

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.