Druga nosečnost

Frizer in obdobje možgančkanja

piše: Noseča mamica Ana

Prejšnji teden sem bila na zagovoru magistrske naloge svojega brata. Odlično je opravil svoje delo in mi tako predal štafeto. Ta teden sem namreč začela s pisanjem svoje magistrske.
Veliko sem oklevala, bilo me je strah. Naslov sem izbirala, ga spreminjala, obračala eno leto. Sedaj pa je prišel pravi čas za začetek. Prav zares tako čutim. Čeprav je že oktober in se mi tedni do poroda že pospešeno odštevajo, mislim, da je bila priprava na ta začetek potrebna. Sedaj imam čas samo za to. Hvaležna sem, da je Klara vrtec lepo sprejela in imam dopoldneve rezervirane za sedenje, študiranje, pisanje. Čeprav vem, da mi do januarja ne bo uspelo, me trenutno navdušenje žene naprej. Verjetno sem potrebovala nekaj telovadbe za svoje možgančke. In po tem čudovitem poletju, ko sem se naužila družine, morja, sonca, sem pripravljena na nekaj tednov samote, stola, računalnika in knjig.

In ko ženska potrebuje spremembo navznoter, pokaže to tudi navzven. 😛 Zato sem danes zavila k frizerju in se poslovila od kar nekaj razcepljenih konic, pa tudi nekaj bolj zdravih las. Mislim, da tako kratke frizure še nisem imela. A počutim se noro dobro. Novo. Pripravljeno.

Preberi še

 3,789 total views,  2 views today

2 thoughts on “Frizer in obdobje možgančkanja

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.