Finance

Selitev: DA ali NE?

piše: Noseča mamica Ana

Zdaj, ko pričakujete drugega otrok, se boste selili? Je vprašanje, ki ga zadnje čase kar pogosto slišim. Ne, ne bomo se. Ker po nekaj ponudbah, debatah in premislekih lahko rečem, da je naše stanovanjce v študentskem domu trenutno za nas še vedno dovolj veliko in seveda najbolj ugodno.

Ker živimo v predelu Maribora, ki je eden bolj družinam prijazen. Ker imamo pred blokom zelenico in druge površine, kjer avti ne švigajo mimo. Ker imamo uporaben balkon. Ker imamo tako poleti kot pozimi v stanovanju prijetne temperature. Ker nam študentje na recepciji krajšajo čas in se radi preganjajo s Klaro. Ker so tu tudi druge študentske družine, ki imajo otroke podobne starosti. Ker je v študentskem domu večnamenski prostor, ki je večino leta Klemenov študijski prostor. Ker ne rabimo skrbeti za položnice, števce elektrike, plina, vode in ker plačamo samo eno položnico.

Seveda bomo spet morali malo modificirati stanovanje. Naša spalnica bo postala še bolj skladišču podobna in naša dnevna soba še bolj otroška. Spet bomo veselo obiskali Ikeo in reorganizirali omare, še malo se bomo ugnezdili. Spet bom srečna, ker je moj tata mizar, ki izpolni vse naše želje in naše stanovanje spreminja v še bolj popolno. V postelji se bomo od januarja naprej še bolj stiskali, v kopalnico pa vsi več ne bomo mogli. 🙂

Preberi še

Loading

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.