Oče s hčerko

Prva pomoč za očeta

Piše: bodoči očka Kristjan

V današnjem deževnem vremenu imam občutek, kot da je pred nami jesen. In res poletje je že kar precej v svoji drugi polovici in vse bolj se bliža obdobje, ko bo najino stanovanje napolnilo novo življenje. Obdobje, ki ga z nestrpnostjo pričakujem in se ga veselim. Res pa je, da to pomeni, da bi moral biti na to tudi primerno pripravljen. Kako pa veš, kdaj si pripravljen na novorojenčka? Po mojem mnenju nikoli ne boš dovolj pripravljen, da bi lahko zagotovo trdil, da je sedaj pa primeren trenutek za rojstvo. Kaj vse potrebujem? Na spletu obstajajo dolgi seznami potrebščin, ki jih potrebuješ za življenje z otrokom.

Vendar sem se odločil, da danes z vami delim sliko pripomočkov, ki sta mi jih kupila prijatelja za rojstni dan. Zdi se mi, da sta pri določenih pripomočkih zadela v polno.

Darilo, ki sem ga dobil kot prvo pomoč za očeta

 

 

Preberi še

Loading

2 thoughts on “Prva pomoč za očeta

  1. Smithk752 says:

    Pretty portion of content. I just stumbled upon your web site and in accession capital to assert that I acquire actually enjoyed account your blog posts. Any way I will be subscribing in your augment or even I fulfillment you access constantly quickly. edadegedckcdeecb

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.