Napoved nosečnosti

Čas za nekaj novega

piše: noseča mamica Ana

Nisem si mislila, da se je bom tako razveselila – odločbe za vrtec. Jupiii, Klara gre oktobra v vrtec. In jaz bom imela čas za vse, kar mi srce poželi. No, ali pa vsaj najnujnejše stvari, ki jih srce še vseeno želi. 🙂

V prvi vrsti bodo dopoldnevi zagotovo čas za pisanje magistrske naloge. Potem pa še za “obšolske dejavnosti”. No, za obiskovanje in vajo petja sem si že letos izborila čas. Z aprilom pa sem se začela učiti še klavir, ampak to ni bil najprimernejši čas za tak podvig, saj so imeli moji in predvsem Klemenovi izpiti prednost. Zato sem bila letos zelo slaba učenka. Drugo leto verjamem, da bom boljša.
Mogoče bom drugo leto tudi boljša gospodinja in bomo malo manj kosil pojedli na študentske bone.
Želim se naučiti tudi photoshopa. Klemen je v njem pravi mojster in vidim, da bi mi to znanje super prav prišlo nekoč, pri mojem poklicu.
Ja, to leto bo moje in želim ga izkoristiti za neformalna izobraževanja, ker verjamem, da je to zadnja priložnost za take podvige.

No, moram se popraviti. To bo mojega pol leta. Do januarja bom taka kraljica, potem pa me spet čaka služba – najlepša služba. Pod srcem mi že bije novo srce. <3

 

Fotka, s katero sva prijateljem sporočila veselo novico. Pa tudi dokaz, da je photoshop nadvse uporabna zadeva. 😛

Preberi še

 

Loading

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.